Doeltreffend
De methode van het vooruit schuiven van de onderkaak wordt erkend als een van de meest doeltreffende in de aanpak tegen het snurken.
Met Snorflex wordt het snurken steeds aanzienlijk verminderd en bijna altijd helemaal verholpen. Het snurkvolume vermindert aanzienlijk.
Snorflex is veel meer doeltreffend dan alle andere (chemische) middelen zoals siroop, druppels, verstuivers of bandjes… Snorflex is een mechanisch middel met bewezen doeltreffendheid.

Thermo aanpasbaar
De in gebruik name is eenvoudig, snel en wordt door de gebruiker zelf uitgevoerd (cf gebruiksaanwijzing).

Snorflex past zich perfect aan het gebit van de gebruiker. De vorm kan, indien nodig, nadien aangepast worden.

Gemakkelijk te gebruiken
Het volstaat de thermo aanpassing van de beugeltjes uit te voeren en de rekkertjes in de haakjes te bevestigen en de Snorflex is klaar voor gebruik.

 

 

Comfortabel
Snorflex is compact en past zich volledig aan de mond aan. Daar de twee beugeltjes met rekkertjes aan elkaar verbonden zijn, is Snorflex het enige middel dat een volledige bewegingvrijheid van het gebit aanbiedt (zowel voor- en achterwaarts, zijwaarts en opwaarts).
Door deze bewegingsvrijheid wordt pijn aan het kaakgewricht vermeden.

Gemakkelijk mee te nemen
Snorflex is licht en bijgevolg gemakkelijk op reis mee te nemen.

Goedkoop
Snorflex is het goedkoopste systeem op de markt voor verschuiving van het kaakbeen. Het is veel goedkoper dan een heelkundige ingreep (die onherroepelijk is) of dan een ademhalingtoestel.

Snorflex wordt door diverse internationale brevetten, op wereldvlak, beschermd.